Psihiatrie

In cadrul clinicii Quark ne propunem sa abordam cu multa atentie si empatie orice problema de sanatate mintala a pacientilor nostri.

In acest scop vom interveni astfel incat pacientul cu o afectiune psihica sa se bucure de o viata cat mai normala .Preventia si consultul cat mai devreme vor usura punerea unui diagnostic correct si stabilirea unui tratament adecvat.

In cadrul clinicii Quark puteti beneficia de urmatoarele servicii psihiatrice, servicii medicale gratuite pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie:

  1. evaluare psihiatrica in vederea stabilirii diagnosticului;
  2. prescriere si monitorizare a tratamentului psihofarmacologic;
  3. consiliere a familiei cu privire la tulburarea diagnosticata in vederea imbunatatirii abilitatilor de relationare intra-familiala;
  4. monitorizarea evolutiei si ajustarea la nevoie a interventiei terapeutice.

Medicul specialist in urma consultatiilor si evaluarilor starii de sanatate mintala va stabili medicatia adecvata afectiunii pacientului si va urmari aplicarea corecta a tratamentului. Pentru optimizarea rezultatelor vom recomanda in paralel cu tratamentul medicamentos si sedinte de psihoterapie.

Insistam asupra preventiei si recomandam persoanelor care prezinta tulburari psihologice: stres, insomnii, tristete nemotivata, depresie sa se prezinte pentru consult la medicul specialist psihiatru.

psihiatrie